Att jobba som komiker

Jobbet som komiker är ett sådant meningsfullt jobb i all sin härlighet. Man får människor att må bra och att få det bemötande av lycka från sin publik är givande på alla sätt som är svårt att beskriva i ord. Människor som går ifrån dig som komiker efter ett avslutat uppträdande där alla är i ett rus av glädje som de kan hålla fast vid en god stund kan bara jämföras med en euforisk känsla av att man gjort nytta både för egen del och andra.

En komiker borde alla vi få ha bland oss som kan pigga upp och glädja många.

Komikerns uppdrag till sin publik

Arbetet som komiker är ett underbart och roligt jobb. Tänk att få gå till sitt arbete varje dag och få människor att le, skratta och må underbart bra! Det måste vara en fantastisk känsla. Att få stå framför en grupp människor som man aldrig träffat men att man vet att de kommer gå därifrån med kanske ett lättare sinne, en gladare mun och ett mer välbefinnande inombords gör jobbet som komiker underbart.

Tänk att som komiker få utföra sitt arbete med en stor portion lekfullhet och att ständigt få hitta på nya saker för att glädja andra. Bara detta att få ta till sin barnsliga sida av ens personlighet till att faktiskt få använda det i sitt yrke är en enorm frihet och lycka. Att själv kanske få skratta åt sina egna skämt där det faktiskt till och med kan gynna till ännu mer skratt för sin publik är en stor bonus.

Detta är få förunnat att få ha denna frihet i sitt jobb med att få använda sitt lekfulla sinne och bedriva skämt på sitt jobb.

Vetskapen om att ens publik ständigt kommer att komma ihåg just dig som komiker för resten av sitt liv och kanske ta fram minnet i mer mörka stunder för att pigga upp sig själva är en härlig känsla för en komiker.

Att glädja andra fullt ut är en obeskrivlig lycka.

Komikers sätt att ge oss ett skratt är för många en skatt!