Bäst byggstädning i Stockholm

Oavsett om det gäller smuts och skräp efter ett privat bygge då man renoverat ett rum, eller om det gäller ett större byggjobb på en stor fastighet, kan byggstädning i Stockholm utföra professionell och noggrann städning med skinande resultat! När man bygger om blir det ofta väldigt smutsigt och stökigt med allt från byggdamm som letat sig in i alla hörn till resterande byggmaterial av olika slag och skräp.

Tjänster och utbud

Som kund kan man känna sig trygg med de tjänster och utbud som erbjuds. På byggstädning har man speciella maskiner och städredskap som krävs och gör det möjligt att utföra olika typer av byggstädning. Man strävar efter att ge kunden ett skinande resultat i världsklass och att arbetet ska utföras inom planerad och utsatt tid. Personalen som arbetar är välutbildad och certifierad med en stor kunnighet inom byggstädningsbranschen, därför kan man som kund lita på att inget missas eller blir dåligt utfört.

Det som gör byggstädning i Stockholm unikt är att man inte bara får ett väl utfört städarbete, utan också hjälp med att putsa fönster in-, och utvändigt, bortforsling av material och dammtorkning av dörrar och fönster m.m. Detta gör tjänsterna till en Eftertraktad byggstädning stockholm och man får all hjälp man behöver.

Miljöarbete vid byggstädning i Stockholm

Miljön är viktig och medvetenhet för miljön och framtidens miljö högaktuellt. Allt överblivet material transporteras bort till en återvinningscentral och miljösorteras noggrant. Att välja byggstädning i Stockholm är ett smart val både för miljön och för att få ett så fint resultat som möjligt. Sen har man också rätt till att använda sig av RUT-avdraget. Byggstädning kvalificeras som en tjänst och RUT-avdraget betyder att man har rätt till ett skatteavdrag på 50 000 kr per år tillsammans med ROT-avdraget. Anlitar man byggstädning i Stockholm blir man både nöjd och får bästa resultat på sin byggstädning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *