Få pengar för defekt husbil

Äger du en defekt husbil som du vill göra dig av med? Då kan du sälja den till ett företag som specialiserar sig på att renovera skadade husbilar och sedan själva dem vidare. Det är ett enkelt sätt att bli av med husbilen samtidigt som du tjänar pengar på den. Du slipper huvudbryet om att försöka renovera upp den själv till försäljning och framförallt så slipper du ta den till skroten. Du behöver inte ens köra husbilen till deras verkstad – personalen kan komma och hämta den hemma hos dig, oavsett vart du bor i landet.

Tar sig an alla skador

Hur pass skadad din husbil är spelar ingen roll, de vill köpa den av dig ändå. Vare sig husbilen är krockad, vattenskadad eller har problem med motor eller annan mekanik så kan ett företag som är specialiserade på produktiv defekt husbil förvandla den till en fullt fungerande husbil redo att säljas vidare. Förutom att du tjänar pengar så är det även bra för miljön. Husbilen blir renoverad och kan därefter återanvändas vilket sparar mer resurser än att behöva tillverka en ny. Dessutom använder de sig av miljövänliga produkter när de renoverar upp husbilarna och återvinner det som de inte kan använda.

Betalning för en defekt husbil

Hur mycket betalt du kan få för din husbil varierar och det är flera faktorer som spelar in. Bland annat beror det på vad det är för husbil, dess ålder, vad den har för defekt och hur mycket arbete och material som kommer krävas för att åtgärda det. Du kan enkelt begära en offert för att veta vad du skulle få för din defekta husbil. För att få en så bra offert som möjligt är det bra att beskriva husbilen, dess skador samt att ange registreringsnummer så att de själva kan ta fram information om husbilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *