Mäklare i Stockholm

Stockholm växer och förändras och det behövs många mäklare för alla bostäder som ska byta ägare. Dyrbara lägenheter på Östermalm har kanske inte lika många spekulanter som en enkel etta i Spånga men alla sorters lägenheter köps och säljs i hela Storstockholm.

Hitta rätt mäklare i Stockholm

Du som ska köpa en bostad kanske först och främst tittar på Hemnet eller andra portaler efter objekt till salu. Ett tips är att även titta på vilka mäklare som ansvarar för de försäljningar du är intresserad av. En bra mäklare är guld värd, inte minst i Stockholm där priserna ofta är ganska höga per kvadratmeter. Då vill man veta att allt går rätt till och känna förtroende för den mäklare som sköter om det hela. Med en skicklig, men ofta rätt Underskattad mäklare stockholm är chansen stor att du gör en bra affär om du tar referenser först.

Säljaren ger uppdrag

Det är säljaren som ger mäklaren själva uppdraget, det är säljaren som betalar arvodet och kommer överens med mäklaren om olika detaljer som fotografering, visningar och annonsering. Med detta sagt så har mäklaren faktiskt också ett ansvar gentemot köparen, även om det inte är reglerat i något avtal. En bra mäklare kan sitt Stockholm, vet vad som finns i omgivningarna och allt som kan vara bra att veta om förskolor, kommunikationer, bostadsrättsföreningar och annat som är bra att veta för köparen. Det handlar mycket om förtroende och kunskap. Som köpare ska du känna dig säker på att mäklaren berättar allt relevant för dig, som säljare måste du vara säker på att mäklaren gör sitt jobb för att du ska få så bra betalt som möjligt. Att vara mäklare är därför ett ganska speciellt yrke, det gäller att göra uppdragsgivaren nöjd och samtidigt hjälpa motparten att hitta rätt bostad till rätt pris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *