När man behöver ett förråd i Stockholm

Även om man strävar efter att vara minimalist är det många som inte kommer dit. Har man 4 potatisskalare är det lätt att avhysa 3. Andra saker kan vara svårare att göra sig av med, man vet ju aldrig när man behöver igen. 

I ett förråd i bostaden i Stockholm kanske rullrånsjärnet ligger och gömmer sig? Till julen behöver man leta i förrådet för att hitta julbelysningen som ska lysa över Stockholms gator. Det är bra att rensa ibland och se vilka prylar man vill ha kvar eller inte.

Låt förrådet i Stockholm innehålla glitter

Marie Kondos motto är att om något glittrar ska man behålla det. Det innebär inte att man behöver behålla discokulor, paljettklänningar och allsköns förskolepyssel. Däremot ska man behålla saker som man får känslor för, de ska inte gömmas undan i ett förråd i Stockholm eller slängas. 

Ibland blir sakerna man vill behålla väldigt många och man behöver fundera över förvaring av sakerna. Ett tips är att hyra ett förråd i Stockholm. Eftersom Stockholm är stort gäller det att förrådet ligger tillräckligt långt bort för att man inte ska hämta det på ett ögonblick. 

Men man ska inte heller behöva lägga flera timmar på att åka runt i Stockholm för att hitta förrådet. Då kan man packa undan saker man har svårt att skiljas från och tillfälligt härbärgera i förrådet. Känner man att man saknar sakerna är det bara att åka och hämta dem.

Förråd inom rimligt avstånd

Fördelen med att ha avstånd mellan förrådet och bostaden i Stockholm är att man verkligen kan fundera om man behöver sakerna. När man går igenom lådorna nästa gång kan man bli förvånad över sakerna som ligger där i. Det finns mycket som man kan rensa ur och kasta eftersom man har insett att sakerna inte gör vare sig till eller från längre. 

Att sträva mot att bli minimalist kanske inte är ett mål i sig, men att omge sig av färre saker mår många mycket bättre av. Det som man inte vill ha kvar i hemmet eller förrådet kan man skänka vidare till en second hand i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *