Testa dig med PCR i Stockholm

Är du tvungen att resa till Spanien för att ta hand om privata angelägenheter eller tror du att ett PCR-test är tillförlitligt? Ja, då kan du bli tvingad att testa dig eller göra så för att du tror på vad du läser i dagstidningarna.

Ta ditt PCR-test i Stockholm

Att testa sig i Stockholm är enkelt. Du bokar bara en tid och åker dit. Efter en fråga om hur du mår får du bekräfta ditt personnummer och sedan sticks en tops in i näsan. Sedan är det klart. Inom 72 timmar får du ditt testsvar. Om det är negativt får du resa, i annat fall är det bara att stanna hemma och sedan testa sig igen vid ett senare tillfälle. I huvudstaden finns effektiv PCR test Stockholm så du behöver inte vänta i onödan. Problemet är att testerna kanske inte alls är godkända, i alla fall inte enligt forskaren som uppfann dem, för ett helt annat syfte.

Vad händer och varför?

Vad som i dagsläget sker är avancerat och grymt. Den som rapporterar felaktigheter eller ifrågasätter definitionen av en pandemi blir sparkad eller får en foliehatt på skallen. Så har det visserligen alltid gått till när makteliten vill ha sin vilja igenom, men denna gång står våra allas liv på spel. Att ta ett PCR-test är att underkasta sig även om det sker i Stockholm. Vissa av oss kanske bara måste resa till Spanien och då är det ett krav att ta ett PCR-test, kanske i Stockholm. Men väl på plats är det ingen som kontrollerar att du verkligen har tagit testet. Oavsett vad du förstår, anser och tror på så är det dags att vi alla kraftsamlar och tar oss ur denna karusell med tester och så småningom krav på vaccinpass för att få resa. Det är inte frihet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *