Trapphuset behöver sig en uppfräschning

Jag har alltid tyckt att det är väldigt roligt att hålla på med målarfärg av olika slag. Jag tycker det är minst lika kul att måla på canvas som jag tycker det är att måla om i hemmet eller måla fasaden på sommarstugan. Färger är kul och det bästa är att hela familjen kan hjälpa till och vara med i leken. Ja, enligt mig är färgen verkligen en lek.

Eftersom färger intresserar mig så mycket så är jag gärna uppmärksam på saker som behöver målas om. Redan i skrivande stund ser jag att dörrposterna i hemmet skulle behöva sig en uppfräschning och detsamma gäller för byrån som nu har börjat flagna efter en dålig ommålning för något år sedan. Den största ommålningen skulle dock behöva ske i vårt trapphus. Vi bor i ett höghus mitt i Stockholm och även om lägenheterna i sig är väldigt fräscha, så är trapphuset en helt annan femma. Jag kan inte sticka under stol med att jag inte har funderat på att utföra trapphusmålning själv, men det känns som varken bovärden eller grannar skulle bli speciellt glada eftersom arbetet troligtvis inte skulle vara klart i tid eller enligt önskemål.

Nej. Att göra det själv kommer inte hända. Däremot kommer jag prata med bovärden om att anlita trapphusmålning Stockholm så snart som möjligt. Hela intrycket av huset förändras av endast denna lilla sak. Om trapphuset hade varit ommålat i en fräsch och trevlig färg hade hela atmosfären varit annorlunda. Nu är jag inte säker på att bovärden har lust att lägga pengar på detta utan att se hur det verkligen ser ut, så därför tänkte jag att jag skulle bege mig ut i trapphuset och fotografera de mest utsatta delarna. Hur färgen har kunnat lossna på detta sätt har jag ingen aning om, men jag är 100 % säker på att en trapphusmålning kommer att göra gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *